977 86 05 91 Muralla de Santa Anna 2, Montblanc info@mallol.eu
esca

Restaurant El Molí del Mallol
per gaudir de la cuina de qualitat a Montblanc

Amb una aparença senzilla et convidem a descobrir el nostre restaurant. Edifici del segle XIII, Molí en el seu inici, que va ser restaurat i transformat, convertint-lo en àmplies i acollidores sales.

El Molí del Mallol t’ofereix el plaer de gaudir d’una cuina de qualitat, en un ambient acollidor i amb un servei atent. Carta exquisida, variada i amb tocs de cuina d’autor.

Disposa d’un menjador a la carta, on sense estretors entre comensals, podràs gaudir en companyia de familiars, amics o companys de treball d’una atenció amigable. La nostra proposta, combina una cuina tradicional i creativa amb plats elaborats i abundants, ideals per compartir.

Els menjadors per a banquets estàn decorats seguint el perfil medieval de Montblanc, en la pedra sent el seu element principal.

Anna Pasqual

Abdon Tarrats

L'equip del Mallol

Què diuen de Nosaltres?

Ideal per menjar de luxe

Vam estar celebrant l’aniversari del meu oncle el diumenge al migdia i compartim uns entrants: patates braves, esqueixada de bacallà i vieiras, a quin més bo! I de primer vaig menjar porc ibèric (increïble)! I per rematar de la millor forma, un tiramisú casolà! Sens dubte repetirem en breu!!!

Meravellós !!!

La Iaia volia gaudir de la cuina catalana… i ho aconseguim.
Calçots arrebossats, caragols, peu de porc, per a postres un músic… un bon vi chardonnay de la zona… no es pot demanar més.
Estava tot fabulós… ben cuinat, abundants racions…
I que dir del tracte… encantadors.

Un lloc per gaudir del menjar

Restaurant molt recomanable per la seva carta cuidada i amb plats molt diversos destacant les carns a la brasa i els caragols. Servei molt professional i atent. Carta de vins molt àmplia amb moltes referències de diverses DO. Per a grups de 6-9 persones tenen un menjador dins d’una bota.

Mallol Restauració © 2023 | Tots els drets reservats. Política de Privacitat

Desenvolupat per: